Helle Wendelbo Tonsgaard

Louise Wendelbo Tonsgaard

VI BRÆNDER FOR DET VI LAVER

Vi er et serviceminded og uhøjtideligt designbureau med base i Risskov ved Aarhus. Specialister i grafiske løsninger fra emballage- til logo- og web-design og meget mere end det.

Vi elsker alle typer af visuelle opgaver, både on- og offline. Vi arbejder ikke med lommeregneren som vores vigtigste værktøj – men med vores faglige stolthed. Med vores baggrund og erfaring og med et netværk af dygtige samarbejdspartnere, sikrer vi et solidt og bredt kompetencefelt.

 

Helle’s specialer

Helle har mere end tredive års erfaring fra faget og har været ansat på nogle af byens mest ansete reklamebureauer, herunder det daværende NP Grey, Masters og A5 Marketing. I mange år var hun desuden en af hovedkræfterne på tegnestuen hos K. E. Mathiasen A/S, som producerer og sælger legetøj og brætspil til hele Norden. Brætspil-, tekstil-, emballage- logo-, og produktdesign er nogle af Helles specialer.

 

Louise’s specialer

Louise blev uddannet mediegrafiker i 2012 og har suppleret sin uddannelse med en eksamen fra kunstakademiet. Inden hun kom til Wendelbo Grafisk, arbejdede Louise hos firmaerne Innovators og e3light. Hun har specialiseret sig i web- og katalogdesign, men løser alle typer designopgaver fra emballager til annoncer.