Kun et fantastisk samarbejde mellem en kunde og en leverandør kan holde 16 år, og vores samarbejde med Wendelbo Grafisk har aldrig været andet end fantastisk. Aldrig har vi oplevet at Wendelbo grafisk ikke har kunne løfte en opgave, dette gælder design, levering, service og grafisk udførelse af de koncepter vi har udviklet.
Vi kan kun give vores bedste anbefaling og opfordre til et samarbejde med Wendelbo grafisk.

Rasmus Bentzon
Partner at Bisgaard & Bentzon ApS
Partner at Principle ApS
CEO/Partner at Innovators / SEIMEI A/S -2011
Marketingschef K.E. Mathiasen A/S

Working with Helle and Louise has been a pleasure with first class results. Not only are they super talented in terms of design work but also very efficient. We will 100% continue to work together on future projects.

Andrew Cooper
Owner at Juiceman

Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Wendelbo Grafik, da jeg arbejde som marketingschef hos SEIMEI A/S og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem. Deres tilgang til grafik, kreative designopgaver og konceptudvikling er på højeste plan. Det er som om de er i stand til at kravle ind i ens hoved og se de idéer man prøver at forklare verbalt. Igen og igen ramte de plet – og tilførte tilmed egne idéer, som altid virkede eller lige gav opgaven den ‘kant’ den havde brug for. De er visionære, konstruktive og altid positive. Altid til stede (endda på de mærkeligste tidspunkter – og endnu engang af hjertet tak for det!) og derfor forstående overfor uventede deadlines og last-minute-changes. Og så må jeg nævne deres varme og personlighed – wauw !!

Michelle Hatchwell
Marketing / PR CHef, SEIMEI A/S

Som Salgs- og Marketingkoordinator hos Innovators ApS, har jeg flere års erfaring med WendelboGrafisk som leverandør af grafiske løsninger til en bred vifte af marketingopgaver.
 Jeg har været imponeret over WendelboGrafisk evne til hurtigt at tage en opgave til sig og få et hvilket som helst oplæg omsat til en både kreativ og brugbar løsning. I opfølgnings- og korrekturfaserne har jeg altid haft en meget positiv dialog med WendelboGrafisk, og serviceniveauet har været utroligt højt. Jeg kan i det hele taget varmt anbefale WendelboGrafisk som leverandør, da både de faglige og de personlige kompetencer er helt i særklasse.

Henriette Broman Christiansen
Marketing, salgs- og produktions Koordinator, Innovators, SEIMEI A/S

Som nystartet virksomhed var det en stor udfordring også at skulle formidle sig grafisk, og her har Wendelbo Grafisk igennem hele forløbet været klar med gode kreative løsningsforslag på alle områder, samt ydet en seriøs og professionel rådgivning. De har lavet en helt fantastisk hjemmeside, som jeg er meget glad for og stolt af at kunne fremvise til mine kunder. Jeg kan på det varmeste anbefale Wendelbo Grafisk

Kirsten Hansen
Muskel – & Ledsmerteklinikken
Ergoterapeut og senetens behandler

Vi har samarbejdet med Wendelbo Grafisk igennem længere tid i forbindelse med præsentation og design af vores unikke brætspil, vores emballage, spilleregler og meget andet. Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Wendelbo Grafisk. De har været meget hurtige til at forstå vores intentioner, til at komme med oplæg og til at få tingene gjort. Wendelbo Grafisk har været virkelig gode sparringspartnere i skabelsesprocessen. Vi har oplevet ualmindelig venlighed og imødekommenhed i alle situationer, og vi kan kun sige, at vi er yderst tilfredse med samarbejdsprocessen og de endelige produkter. Vi kan naturligvis anbefale Wendelbo Grafisk til alle, der ønsker stilsikker, præcis og spændende design.

Leif Egholm
Managing director
Gravity Board Games

What do you want to do ?

New mail