Godt emballagedesign spiller en stor rolle for dit produkts salgbarhed. Både i den fysiske butik og oftest også på nettet. Begge steder er emballagen nemlig det første, kunderne ser. Det betyder, at store dele af kundernes købsbeslutning træffes udelukkende på baggrund af emballagen. Derfor er det vigtigt, at du vælger et grafisk bureau med stor erfaring og viden om emballagedesign. Så book Wendelbo Grafisk allerede i dag, hvis du vil have et emballagedesign, der dur!

Både danske og udenlandske undersøgelser bekræfter, at 85 % af alle købsbeslutninger først træffes, når kunden står foran produktet i den fysiske butik. Derfor spiller emballagen en utrolig vigtig rolle for salgbarheden af dit produkt.
Det gør den også på nettet. For mange webshops kører med traditionelle ”packshots” af produktet i emballagen. Kun et fåtal viser billeder af produktet alene eller i brugssituationer. Og gør de det, vil der altid være minimum et billede af emballagen.

Emballage- og packing design

Til non-food produkter har du store frihedsgrader for dit emballagedesign. Det giver masser af kreative muligheder, som kan være med til at gøre dit produkt ekstra spændende og uimodståeligt for potentielle kunder.
Også produktets packing design og branding har stor betydning for, hvor mange produkter du ender med at komme til at sælge. For med et packing design der kan sættes direkte ind som salgsdisplay i butikken, får du langt større kontrol over, hvordan dit produkt præsenteres i butikken. Uden specieldesignet, displayegnet forpakning ender dit produkt bare på hylderne blandt alle de andre, butikken sælger.

Ring til os i dag, eller skriv en mail - så ringer vi dig op!

Telefon: +45 26 11 08 72
E-mail:  info@wendelbografisk.dk

Emballagedesign til fødevarer

Mere restriktivt bliver designmulighederne, når det drejer sig om emballagedesign til fødevarer. Her er der særlige, skrappe krav til både materialer, udformning, samt informationerne på emballagen. Således er der meget præcise regler for brugen af anprisninger, ligesom der stilles særlige krav til valg af skriftstørrelser og placeringen af de forskellige informationer, diverse fødevarelogoer og så videre.

Et enkelt fejltrin i designet kan ende med at give dit firma store ekstraomkostninger og måske ligefrem påtale og bøder. Derfor er det ekstra vigtigt, at du vælger et grafisk bureau med stor erfaring og viden om design af emballage til fødevarer.

Få det bedste emballagedesign i Aarhus

Hos Wendelbo Grafisk har vi netop denne særlige viden om fødevareemballager, ligesom vi har designet massevis af emballager til non-food produkter og display-forpakninger til disse.

Vi har designet emballager til hele produktserier inden for flere varekategorier. Det kræver øje for at skabe et emballagedesign, der både skaber genkendelse af produktets tilhørsforhold i en serie, og samtidig præsenterer det enkelte produkt på en unik måde.

De samme forhold gælder også på tværs af dit firmas produkter. Her har vi stor viden om og erfaring med at skabe en effektiv visuel sammenhæng og genkendelighed, der klart signalerer, hvilket firma eller brand som står bag det enkelte produkt. Og som skaber genkendelighed og brand awareness på samtlige produkter.

Gennem tiden har vi hjulpet kunder inden for mange forskellige brancher med emballagedesign. Så chancerne er store for, at vi allerede har designet emballager til den slags produkter, dit firma producerer eller forhandler.

Så vil du have et virkeligt erfarent og vidende grafisk designbureau til at udvikle jeres næste emballagedesign, er det Wendelbo Grafisk, du skal have fat i. Udfyld kontaktformularen, send en mail til info@wendelbografisk.dk eller ring på 26 11 08 72. Så finder vi sammen frem til, hvordan vi kan skabe det helt rigtige emballagedesign til netop dine produkter.