Har du brug for en freelance-designer eller en freelance-grafiker i Aarhus til et projekt eller en mindre opgave? Så er det altid betryggende at vælge en grafisk virksomhed, der er kendt for deres alsidighed, kreativitet og punktlighed. Selv om vi er beskedne mennesker, er det faktisk lige præcis, hvad Wendelbo Grafisk er kendt for. Så book os til jeres opgave allerede i dag.

mascha vang webshop

En freelance-designer eller en freelance-grafiker er oftest løsningen, hvis du ikke har de nødvendige kompetencer inhouse i dit firma. For sker det kun lejlighedsvis, at der er brug for at få løst designrelaterede eller grafiske opgaver, er det jo ikke rentabelt at ansætte en fast ressource.

Ved at outsource opgaverne får du også adgang til ekspertviden på netop det område, I har behov for hjælp til. Det er kun yderst sjældent at en enkelt ressource spænder over hele repertoiret fra emballagedesign og til f.eks. grafisk opsætning af kataloger eller visitkort.

Få opgaven løst af et alsidigt bureau

Derfor betaler det sig at hyre et bureau, der tilbyder en alsidig vifte af ydelser inden for netop design og grafik. Så behøver du kun henvende dig et sted, uanset om du skal have udviklet et design eller løst en grafisk opgave.

Sådan et bureau er Wendelbo Grafisk. Vi kan løse alle former for grafisk design– og grafikopgaver lige fra design af visitkort over udvikling og design af emballage til jeres produkter og til udvikling af en komplet designmanual til dit firmas fremtidige branding. Sidder du med ideen til et spændende brætspil, kan vi også hjælpe med at designe og udvikle konceptet omkring det.

Så ja, vi er meget, meget alsidige og ingen opgaver er for små eller for store for os. Vi samarbejder med en fast kreds af kreative og innovative designere og grafikere. Så kræver opgaven flere ressourcer, end vi selv har, kan vi nemt skalere op – både på den kompetence- og ressourcemæssige front.

Ring til os i dag, eller skriv en mail - så ringer vi dig op!

Telefon: +45 26 11 08 72
E-mail:  info@wendelbografisk.dk

Du ender nemt med at blive fast kunde

Wendelbo Grafisk er kendt for at være et bureau, der har langvarige relationer med vores kunder og løser opgaver for dem på mere fast basis. Oftest er disse kunder startet med at få løst en enkelt freelance-design eller -grafisk opgave.

På grund af den gode oplevelse med os, er de så endt med at bruge os fast, hver gang de har behov for grafisk eller designmæssig ressource. Og nogle af vores kunder er endt med at bruge os som fast eksternt reklame- eller designbureau.

Derfor er vi altid interesseret i at løse freelance-designer og -grafiker opgaver på projektbasis – også selv om det højst sandsynligvis kun bliver en enkeltstående opgave. Vores erfaring er nemlig, at de fleste ender med at komme igen. Så når du vælger Wendelbo Grafisk, får du næppe brug for at lede efter en ny designer eller grafiker til din næste opgave.

Hyr os som din designer eller freelance grafiker i Aarhus

Selv om Wendelbo Grafisk holder til i Risskov lige uden for Aarhus, har vi masser af kunder over hele landet. Vi er vant til at samarbejde over distancen, men møder også lige så gerne op hos jer.

Så uanset hvor i landet du bor, og hvad du skal bruge en freelance-ressource inden for grafik og design til, er Wendelbo Grafisk fra Aarhus et godt sted at begynde din søgen.

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen her på siden, giv os et ring på tlf.: 26 11 08 72, eller send os en mail på info@wendelbografik.dk. Så finder vi den helt rigtige løsning på netop jeres design- eller grafikopgave.