Det er næsten med grafikere fra Aarhus, som det er med musikere. De er kendt og meget anvendt over hele landet, og flere af dem har haft afgørende indflydelse på udviklingen inden for branchen. Så går du efter at finde en grafiker fra Aarhus til at løse din næste designopgave, forstår vi det godt. Her er vi hos Wendelbo Grafisk et godt bud. Kontakt os allerede i dag og få grafisk arbejde i absolut topklasse.

mascha vang webshop

Aarhus. Landets næststørste by. Kendt for sine mange personligheder, der har sat et afgørende fingeraftryk inden for både kunst, musik, journalistik og design. Hver for sig kreative fag som kræver sin helt specielle åre, som Århus tilsyneladende giver rig næring til.

Det gælder også inden for grafisk design. Her har byen særlige uddannelser inden for visuel kommunikation, design og reklame, og en helt særlig uddannelse inden for grafisk design på Journalisthøjskolen. Den mikser vidensformidling og grafisk design.

Så det er ikke så underligt, at der kommer virkelig mange grafiske designere fra Aarhus. De skabes i krydsfeltet mellem gode uddannelser og gode firmaer, som nye grafikere kan slå deres første streger hos.

Wendelbo Grafisk – Din grafiker fra Aarhus

Det gælder også grafikerne hos Wendelbo Grafisk. Vi er uddannede og opvokset med grafisk design i og omkring Aarhus – med enkelte afstikkere.
Vi leverer alle former for grafisk design lige fra traditionelt layout-arbejde over webdesign, logoer, illustrationer og infografikker og til udvikling af grafiske identiteter for brands, firmaer og organisationer.

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. For udover ressourcerne in house har vi mulighed for at trække på andre gode kollegaer med de samme århusianske rødder. Så vi kan nemt klare selv meget store design- og grafik-projekter ved at løfte i flok.

Ring til os i dag, eller skriv en mail - så ringer vi dig op!

Telefon: +45 26 11 08 72
E-mail:  info@wendelbografisk.dk

Vi skaber din grafiske identitet

En af vores virkelige forcer er arbejdet med dit brands grafiske identitet. For skal du opnå den maksimale genkendelighed for dit brand eller dit firma, er en ensartet og velgennemtænkt grafisk linje en nødvendighed på tværs af trykte og digitale medier.

Allerbedst bliver det, når den grafiske identitet også signalerer brandets værdier og målsætninger. Så er det næsten lige før, det er til at mærke dit brand – også selv om det er første gang, en besøgende stifter bekendtskab med brandet på dets hjemmeside.

Du behøver ikke bo i Aarhus for at bruge en aarhusiansk grafiker

Hos Wendelbo Grafisk har vi kunder over hele landet. Mange af kunderne har vi arbejdet fast sammen med i flere år.
Det fortæller os, at vi kan vores kram – selv om vores beskedenhed forbyder os at skilte med det. Vi underspiller hellere i salgsprocessen og holder os til at love det, vi ved, vi kan holde. Så overrasker vi så meget mere positivt, den dag vi leverer opgaven.

Den oplevelse har fået flere til at gå fra kun at regne med at skulle bruge os en enkelt gang, og til at bruge os fast som deres eksterne marketing- og reklamebureau. Endda uden at vi har mødtes en eneste gang i virkeligheden. Nu er du advaret!

Så vil du have en god grafiker fra Aarhus, er det os, du skal have fat i. Brug kontaktformularen her på siden, ring til os på 26 11 08 72 eller skriv til info@wendelbografisk.dk. Så giver vi dig et helt uforpligtende tilbud på din grafiske designopgave, der også vil overraske dig positivt.