Din hjemmeside eller webshops webdesign giver de besøgende det første indtryk af dit firma og dets produkter. Virker det uoverskueligt, eller fungerer det ikke ordentligt på den enhed, de besøgende ser siden på, er de hurtigt videre til en af dine konkurrenter. Det ved vi hos Wendelbo Grafisk, Vi har mange års erfaring med at skabe webdesign, der fastholder og konvertere besøgende til kunder i din forretning. Så book os til din næste webdesign-opgave.

mascha vang club
mascha vang webshop

Internettet og de muligheder, det giver, har flyttet sig langt i de lidt over 20 år, hvor det har været allemandseje. Det samme har webdesignet og de enheder, vi læser hjemmesider og køber ind i webshops fra.

Det har gjort det en hel del sværere at designe flotte og fængende hjemmesider og webshops. For fra kun at skulle tænke i design til en platform, skal der pludselig tænkes i minimum tre versioner af designet: En til visning på computere, en til tablets og en til mobilskærme.

Responsive webdesign starter med mobilen

Her er den version, der udvikles til mobilen, faktisk den som er vigtigst. For i dag foregå hovedparten af alle søgninger fra mobilen. Så der er en stor chance for, at nye kunder først stifter bekendtskab med din hjemmeside eller webshop på den lille mobilskærm.

Det betyder at designprocessen omkring responsiv design er vendt på hovedet. Derfor starter vi hos Wendelbo Grafisk altid med at udvikle jeres nye webdesign til mobilen først, og tilpasser så designet herfra til visning på tablet og computer. Derved sikrer vi, at de besøgende får den optimale oplevelse af både hjemmesider og webshopløsninger, uanset hvilken skærmstørrelse de ser siden på.

Det sikrer, at de besøgende fortsætter deres kunderejse hele vejen i mål. For de behøver ikke længere vente med at lægge en ordre, til de sidder ved en computer. De kan handle fra mobilen her og nu!

Ring til os i dag, eller skriv en mail - så ringer vi dig op!

Telefon: +45 26 11 08 72
E-mail:  info@wendelbografisk.dk

Det gælder også webbannere og logoer

Det samme gør sig gældende, når vi designer bannerannoncer eller firmalogoer til brug på online medier. Her kan du ikke længere genbruge det samme banner eller logo til alle tre skærmstørrelser. Det gør dem alt for gnidrede på mobilen.

I stedet designer vi to eller tre versioner af hvert webbanner i de standardmål, som giver det bedste resultat på henholdsvis computer, tablet og mobil. Her vil der oftest også være forskel på, hvor meget tekst og andet indhold, der er plads til i banneret.

Det gør sig også gældende for jeres firmalogo. Her identificerer vi de mest genkendelige detaljer i logoet, og anvender kun dem i mobilversionen, som er nødvendige, for at dine kunder kan genkende dit brand. Det virker, og giver en bedre brugeroplevelse af dit brand på mobilen! Tænk bare på, hvor lidt der skal til, for at du genkender de brands, der præsenteres i de populære logospil.

Fremtidssikret hjemmeside-design fra Aarhus

Så skal din hjemmeside eller webshop have nyt webdesign, er der mange gode grunde til at hyre Wendelbo Grafisk til opgaven. Vi tænker hele vejen rundt om brugeroplevelsen og leverer både:

  • UI/UX Design
  • Responsive Design
  • Webbannere

Det er webdesign, der opleves ens, uanset hvilken enhed, det ses på. Vi udvikler alle webdesigns som PSD-filer, der kan implementeres af de udviklere, du har til at kode jeres frontend design.

Så kontakt os i dag på tlf.: 26 11 08 72, send en mail til info@wendelbografik.dk, eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på et nyt webdesign, der virker!