Så behøver du ikke lede længere! For hos Wendelbo Grafisk får du et reklamebureau i Århus, der kan levere alt lige fra strategi og rådgivning over visuel identitet og til færdige reklamematerialer og kampagner til brug både online og på tryk. Book et møde med Wendelbo Grafisk i dag, og få et reklamebureau, der skaber effekt for alle pengene.

Der er reklame- og marketingkampagner. Og så er der reklame- og marketingkampagner, der virker. Det er dem, der som minimum lever op til jeres forventninger på salgssiden, eller måske ligefrem sprænger rammerne for, hvad I troede var muligt.

Den vellykkede kampagne handler om at lytte og forstå

Forskellen på en god og en dårlig kampagne kan skyldes meget små detaljer. Men årsagen til at nogle reklame- og marketingkampagner lykkes, og andre ikke gør, handler tit om det, der blev overset – eller ikke forudset – under planlægningen. Så i virkeligheden handler det om at vælge det rigtige reklamebureau.

Det er et bureau, som går op i at give sig tid til at forstå deres kunder og disses produkter, marked og kundesegment. Sådan et reklamebureau forsøger aldrig at stoppe jer ned ind i en kasse, der minder om noget, de har lavet for en af jeres konkurrenter eller en beslægtet branche. Nej, de researcher, lytter, forstår og eksekverer på baggrund af fakta frem for mavefornemmelser.

Ring til os i dag, eller skriv en mail - så ringer vi dig op!

Telefon: +45 26 11 08 72
E-mail:  info@wendelbografisk.dk

Vi er stærke til visuel kommunikation og branding i Aarhus

Vi kan ikke love dig et resultat, der sprænger dine forventninger hver gang. Men at dømme efter den store andel af kunder, som har holdt fast i os i mange år, er der meget som tyder på, at vi kan vores kram. Ja, flere af vores kunder bruger os ligefrem fast som eksternt reklamebureau.

Det skyldes dels vores store ihærdighed med at sætte os ind i vores kunder og deres markeder, og dels vores gode kreative evner. Sidstnævnte bruger vi til at skabe en helt unik og stærk visuel kommunikation og branding. Det sikrer både større synlighed, mere opmærksomhed og lettere genkendelighed på tværs af alle de medieplatforme, kampagnen afvikles på.

Strategi og rådgivning af eksperter

Som reklamebureau skal du også kende dine begrænsninger. Derfor trækker vi oftest på eksterne eksperter, når det kommer til udvikling af strategier og rådgivning omkring markedsførings- og reklamekampagner.

Således har vi et fast samarbejde med en anden Aarhus-virksomhed, Marketing Extended, når det drejer sig om brandanalyser og sparring omkring udviklingen af dit brand. På baggrund heraf lægger vi sammen en overordnet strategi for dit brand. Den implementeres efterfølgende i alt lige fra det anvendte design og til de reklame- og marketingkampagner, som vi udvikler for dit firma.

Få det mest lydhøre reklamebureau i Aarhus som jeres faste samarbejdspartner

Så går du efter at finde en ny, fast partner, der kan stå for udviklingen af jeres branding, jeres design og jeres reklame- og marketingkampagner, er Wendelbo Grafisk et rigtigt godt bud. Også selv om du ikke lige bor i Aarhus.

Vi har kunder over hele landet, og der er også plads til dit brand. Så kontakt os i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ved at skrive en mail til info@wendelbografisk.dk eller give os et ring på 26 11 08 72. Vi sidder klar til at høre fra dig!