Udvikling og produktion af brætspil, og andre former for trykte spil, kan være en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed på. Kort- og brætspil kan også indgå i de ydelser, du leverer i form af f.eks. kurser- og coaching-forløb eller være det eller de produkter, du sælger. Har du ideen til et brætspil, har Wendelbo Grafisk ressourcerne, der kan udvikle, designe og sætte brætspillet i produktion. Kontakt os i dag og hør vores bud på, hvordan vi bringer dit brætspil til live.

spejlæg spilleregler
spejlæg låg

Fysisk game design stiller endnu større krav til udviklerne, end der stilles til dem, som udvikler digitale spil. For det fysiske spil består oftest kun af enten et trykt sæt kort eller er et spillebræt med nogle brikker – eller en kombination af begge dele.

Her er der ikke mulighed for animationer og effekter. Hele spiloplevelsen skabes udelukkende gennem det design, de illustrationer og den grafik, der er trykt på brætspillet eller kortene – og det skal helst virke lige så spændende hver gang, der spilles, for at spillet kan blive ved med at fastholde interessen.

Spillets regler bidrager naturligvis også til, at det bliver ved med at være spændende og interessant for spillerne. Men selve universet omkring spillet udgøres alene af det trykte spillebræt og eventuelt tilbehør i form af kort og brikker. Virker det og designet af emballagen ikke interessant allerede ved første øjekast, får spillet aldrig en chance.

Ring til os i dag, eller skriv en mail - så ringer vi dig op!

Telefon: +45 26 11 08 72
E-mail:  info@wendelbografisk.dk

Brætspil-udvikling af erfarne ressourcer i fysisk game design

Så skal den ide til et brætspil, du går og pusler med, få de bedste chancer for at blive vakt til live, skal du have fat i nogle dygtige grafikere fra Aarhus og designere med erfaring i fysisk game design.

Her er vi så heldige hos Wendelbo Grafisk, at partner Helle Wendelbo har arbejdet med netop dette i mange år. Før hun blev selvstændig, var hun i en årrække ansat som netop spildesigner hos en dansk legetøjsvirksomhed, som i dag er en del af TopToys-koncernen.

Det betyder, at vi hos Wendelbo Grafisk har stor erfaring med at designe det visuelle udtryk på alle de elementer, som udgør et godt brætspil. Det gælder alt lige fra emballagen over selve spillebrættet og til de spillebrikker, kort og andre elementer, der indgår i brætspillet.

Vi står således bag udviklingen af designet på flere kendte brætspil, som f.eks. Spejle Æg. Vi har også udviklet spil til brug i kursus- og uddannelsessammenhæng, samt spil der er blevet brugt som reklame- eller brandinggaver.

Så har dit firma brug for en virkelig ekstraordinær give-away eller julegave til kunderne, kan vi udvikle jeres helt eget brætspil med et grafisk design, der anvender jeres design-guidelines. Det sikrer, at det altid vil være tydeligt for enhver, hvor brætspillet kommer fra.

Kom i mål med din produktion af brætspil

Står du med ideen til det næste store brætspil til uddannelse eller underholdning? Eller har du brug for et branded spil som gave til jeres kunder? Så kontakt Wedenbo Grafisk i dag.

Vi kan hjælpe dig hele vejen fra ide over udvikling og design og til produktion af dit brætspil. Så brug kontaktformularen her på siden, send os en mail på info@wendelbografik.dk eller ring til os på tlf.: 26 11 08 72. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan bringe dit brætspil til live.